Levering

Bestellingen van maandag t.e.m. donderdag vóór 12 uur worden de dag zelf nog verwerkt en binnen de 3 werkdagen geleverd. Bestellingen op vrijdag en op zaterdag, zondag worden ten laatste donderdag afgeleverd. (mits uw gegevens correct zijn). Moest u op het moment van levering niet thuis zijn zal Bpost of Post NL een bericht nalaten. Als we de aflevering van een zending niet kunnen voltooien, om eender welke reden word het pakket naar dichtstbijzijnde Bpost of Post NL afhaalpunt gebracht waar u uw pakketje kan gaan afhalen.

Voor verzending binnen België vragen wij 5€ verzendkost, naar Nederland 6€. Bij besteding vanaf 75€ is verzending gratis.

De producten worden verzonden door onze partner Bpost. Verzendingen naar Nederland worden verzonden door Post NL, hiervoor gelden aangepaste verzendkosten. Univers/Beshoes stelt zich niet aansprakelijk in het geval de leveringstermijn langer wordt door toedoen van Bpost of Post NL, evenmin als voor het verlies van de bestelde artikelen of bij een staking.

De vervoersrisico’s zijn voor rekening van de koper, die binnen drie (3) werkdagen te rekenen vanaf de leveringsdatum een met redenen omkleed bezwaarschrift bij Bpost of Post NL moet indienen.

Overigens wordt uitdrukkelijk bepaald dat de eigendom van de bestelde artikelen uitsluitend op de koper overgaat na de algehele betaling van het totale factuurbedrag, met de leveringskosten inbegrepen. Alle andere risico’s van verlies van en schade aan de artikelen worden overgedragen aan de koper bij levering.